Продукти за 4 порции:
4
телешки шницела,
150 г.кайма,
4 яйца,
300 г. гъби,
4 филийки шунка,
4 тънки резена
бекон,
1/2 чаша сметана,
50г.краве масло,
1 супена лъжица олио,
1 чаша бяло
вино,
черен пипер,магданоз и сол.
Шницелите се разчукват
,посоляват се и се поръсват с черния пипер.Върху всеки шницел се поставя шунката,каймата
и вареното яйце.Шницелите се завиват на руладини. Всяка руладина се завива с бекона и се завързва с
конец. Руладините се запържват в смесената мазнина,добавя се бялото вино и се
задушават около 50 мин. в открит съд.
Гъбите се запържват в
тиган с малко масло и се добавя сметаната накрая. Руладините се сервират
разрязани на две с гъбения сос,украсени с пресния магданоз.