ТЕЛЕШКИ РУЛАДИНИ С ЯЙЦА



Продукти за 4 порции: 
4 телешки шницела,
150 г.кайма,
4 яйца,
300 г. гъби,
4 филийки шунка,
4 тънки резена бекон,
1/2 чаша сметана,
50г.краве масло,
1 супена лъжица олио,
1 чаша бяло вино,
черен пипер,магданоз и сол.
 

Шницелите се разчукват ,посоляват се и се поръсват с черния пипер.Върху всеки шницел се поставя шунката,каймата и вареното яйце.Шницелите се завиват на руладини. Всяка  руладина се завива с бекона и се завързва с конец. Руладините се запържват в смесената мазнина,добавя се бялото вино и се задушават около 50 мин. в открит съд.
Гъбите се запържват в тиган с малко масло и се добавя сметаната накрая. Руладините се сервират разрязани на две с гъбения сос,украсени с пресния магданоз.